ЗА НАС

Вдъхновени от своята мисия за постигане на здрава и красива усмивка и повишаване качеството на живот на своите пациенти, екипът на клиника DENTAPRIME в партньорство с iRun създаде DENTAPRIME RUNCITY. DENTAPRIME RUNCITY e бягане в няколко категории, чиято цел е да събере всички приятели на спорта и почитатели на здравословния начин на живот. И най-вече всички, които обичат да се усмихват!

Инициатор и основен спонсор:

DENTAPRIME е високотехнологична дентална клиника в град Варна, доказала се в сферата на денталната имплантология и естетичната дентална медицина. След повече от 15 години работа с пациенти от България, Германия, Австрия, Русия, Великобритания и редица други страни по света, екипът на DENTAPRIME е категоричен, че красивата и здрава усмивка има силата да променя животи.

Със съдействието на:

iRun.bg е идеен проект, стартирал официално през 2014-та година. Организаторите на iRun.bg имат амбицията да подпомогнат глобалната тенденция на развитие на спорта и здравословния начин на живот, като развиват спортна дейност в България и най-вече във Варненски регион. Целта на Run.bg е да популяризира бягането, както и други спортове, и да привлече нови съмишленици на идеята си; хора, които искат да спортуват и да живеят по-здравословно.